• 町の話題
  • 観光

【閉鎖】サン・スポーツランド臨時駐車場/【Closed】Temporary Parking Space in Sun Sports Land

【Closed】サンスポーツランド臨時駐車場/Temporary Parking Space in Sun Sports Land(3/9UP)

気温の上昇によるグラウンド状況悪化に伴い、3月9日をもって臨時駐車場は閉鎖致しました。
ご了承をお願いいたします。
The temporary parking space was closed due to the ground condition on March 9th.
Thank you for your understanding.

○ひらふ地区における交通混雑や路上駐車等の減少を図るため、
 倶知安町観光課は、サン・スポーツランドくっちゃんのグラウンド部分に臨時駐車場を設置します。
To reduce the problems such as on-street parking and traffic congestions in Hirafu Area, the Tourism Department of Kutchan Town has decided to open the temporary parking space in Sun Sport Land.

実施内容/Details

・使用期間 :2019年12月21日(土)~ 2020年3月31日(火)まで
 ※雪の状況によっては期間中でも閉鎖いたします。
・使用時間 :午前8時00分~午前00時00分(使用時間外は駐車禁止)
・料金   :無料
・申込   :不要

・Available Period: From 21st December 2019 to 31th March 2020
 *It may vary depends on snow condition.
・Available Hours: 8am-0am (No parking is allowed from 0am to 8am.)
・Fee: Free of Charge.
・Permit: No permit is required.

注意/Terms and Conditions

1.使用時間以外(午前0時00分~午前8時00分)の駐車は禁止する。
2.駐車場内での事故や盗難等について、倶知安町は一切責任を負わない。
3.騒音等、近隣の迷惑とならないよう十分に配慮すること。
4.倶知安町職員が車両等の確認を行うことがあるので了承すること。
5.指定された区域に駐車すること。
6.その他、駐車場の使用について倶知安町職員の指示に従うこと。

1. No parking is allowed from 0am to 8am.
2. Kutchan Town Office are not responsible for damage, loss of property, or theft of vehicles parked on Kutchan Town property.
3. Avoid noise and nuisance to neighbours.
4. The car parked in Sun Sports Land will be confirmed by Kutchan Town officials.
5. Park at designated area.
6. Follow any directions given by Kutchan Town officials regarding parking usage.
The violations or disregard for the above rules will result in the revocation of the parking.