ようこそ倶知安町へ
  • 町の話題
  • 観光

【再掲】G20開催前後のひらふエリアの駐車場利用について / About parking in the Hirafu area before and after the G20 meeting.

10月25日、26日に倶知安町にてG20観光大臣会合が開催されます。
その前後にひらふエリアの駐車場の閉鎖がありますのでお知らせします。
また、下記期間中はひらふエリアの道路への通行規制はかかりませんが、
アッパーヒラフでは駐停車が難しい状態となります。

• 閉鎖期間:10月23日(水) 18:00 から 27日(日) 12:00

• 閉鎖駐車場:
  1. ひらふ第1駐車場(ウェルカムセンター前、アルペンホテル向い、シャレ―アイビー上段の各駐車場)
  2. ひらふ第2駐車場(ひらふゴンドラ下段のテニスコート脇駐車場)
  3. ひらふ臨時交番横駐車場
  4. サンスポーツランド前面駐車場

• サンスポーツランドグラウンド臨時駐車場の設置:
10月23日(水) 18:00 から 27日(日) 12:00の期間中は、
サンスポーツランドグラウンドをひらふエリアの臨時駐車場として一般開放予定です
(一般旅行者、地域事業者、工事現場作業員の方々を想定して開放いたします)
Since the G20 Tourism Ministers' Meeting will be held on October 25th and 26th in Kutchan Town, several parking space will not be open in the Hirafu area.
There are no traffic restrictions on roads in the Hirafu area during the period.

• Closing period:
From 18:00 on Wednesday, October 23rd to 12:00 on Sunday, October 27th.

• Closing Parking:
  1. ・Hirafu Parking Lot #1 (These include welcome center parking lot, Niseko Alpen Hotel parking lot and also the parking lot next to Chalet Ivy)
  2. ・Hirafu Parking Lot #2(These include parking area in front of Hirafu Gondola and the lower tennis court next to Gondola Chalet as well)
  3. ・Hirafu Police Box Parking
  4. ・Sun Sports Lund(The parking lot in front of the office building will be closed, but you will be able to park at the temporary parking space on the baseball field next to it as indicated below in the "Temporary Parking" section)

• Temporary Parking
Starting from 18:00 on Wednesday, October 23rd to 12:00 on Sunday, October 27th, please use the Sun Sports Land Temporary Parking space on the baseball field.

• Closing period:

• Closing Parking:
  1. Hirafu Parking Lot #1 (These include welcome center parking lot, Niseko Alpen Hotel parking lot and also the parking lot next to Chalet Ivy)
  2. Hirafu Parking Lot #2(These include parking area in front of Hirafu Gondola and the lower tennis court next to Gondola Chalet as well)
  3. Hirafu Police Box Parking
  4. Sun Sports Lund(The parking lot in front of the office building will be closed, but you will be able to park at the temporary parking space on the baseball field next to it as indicated below in the "Temporary Parking" section)

• Temporary Parking