12月4日の防災行政無線の訓練放送について -

地震・津波や武力攻撃などの発生時に備え、次のとおり町防災行政無線による情報伝達訓練を行います。皆さまのご理解とご協力をお願いいたします。

We are going to conduct an emergency communication exercise in case of an earthquake, tsunami, and armed attack etc. Announcement over the loudspeaker will be made as a part of it on the date below. Thank you for your understanding and cooperation.

◆日時:12月4日(水)11時00分ころ
1. Date: Dec 4 (Wed) 11:00am

◆防災無線放送内容
・上りチャイム音
・「これは、Jアラートのテストです。」×3
・「こちらは、防災倶知安町です。」
・下りチャイム音
2. Contents of Announcement (Japanese)
・ *Chime
・ [This is a drill.] ×3