• 町の話題
  • 観光

2018-19 サン・スポーツランド臨時駐車場の設置 Temporary Parking Space in Sun Sports Land

○開設状況/Conditions     (12月11日/Dec.11th)
積雪不足のためにより開設までもう少々必要です。
日程が決まり次第ご報告いたします。

Due to the snow condition, it is not available yet.

○ひらふ地区における交通混雑や路上駐車等の減少を図るため、
 倶知安町観光課は、サン・スポーツランドくっちゃんのグラウンド部分に臨時駐車場を設置します。
To reduce the problems such as on-street parking and traffic congestions in Hirafu Area, the Tourism Department of Kutchan Town has decided to open the temporary parking space in Sun Sport Land.

○今シーズンから、事業者に限定せず一般車でも利用可能です。
  また、利用のための手続きは不要です。
From this winter, advanced registration is not required. Regardless of whether you’re business operator or not, all general users can use this space.

実施内容/Details

・使用期間 :12月上旬~3月31日まで
 ※駐車場として使用可能な状態となり次第供用開始とします。
  雪の状況によって前後します。

・使用時間 :午前8時00分~午前00時00分(使用時間外は駐車禁止)
・料金   :無料
・申込   :不要

・Available Period: From Early December to 31th March 2019
 *It may vary depends on snow condition.
・The opening schedule is to be announced.
・Available Hours: 8am-0am (No parking is allowed from 0am to 8am.)
・Fee: Free of Charge.
・Permit: No permit is required.

注意/Terms and Conditions

1.使用時間以外(午前0時00分~午前8時00分)の駐車は禁止する。
2.駐車場内での事故や盗難等について、倶知安町は一切責任を負わない。
3.騒音等、近隣の迷惑とならないよう十分に配慮すること。
4.倶知安町職員が車両等の確認を行うことがあるので了承すること。
5.指定された区域に駐車すること。
6.その他、駐車場の使用について倶知安町職員の指示に従うこと。

1. No parking is allowed from 0am to 8am.
2. Kutchan Town Office are not responsible for damage, loss of property, or theft of vehicles parked on Kutchan Town property.
3. Avoid noise and nuisance to neighbours.
4. The permits and cars parked in Sun Sports Land will be confirmed by Kutchan Town officials.
5. Park at designated area.
6. Follow any directions given by Kutchan Town officials regarding parking usage.
The violations or disregard for the above rules will result in the revocation of the parking.