ようこそ倶知安町へ

倶知安・ニセコエリアの観光について(北海道胆振東部地震関係)

この秋・冬もニセコエリアへ(Come to Niseko, both in Autumn and Winter.)

【企画】ニセコ観光圏協議会(倶知安町・ニセコ町・蘭越町)
【協力】一社)ニセコプロモーションボード
【特別協賛】ジェトロ北海道
【制作】OUTDOOR JAPAN

9月6日未明に発生した平成30年北海道胆振東部地震で被災された皆様には、心よりお見舞い申し上げます。
また、ニセコ町・倶知安町・蘭越町に対しても、全国よりご心配と励ましの言葉をいただきましたことに、感謝申し上げます。ニセコエリアにおきましては、幸いなことに大きな被害はなく、地震直後に停電等もございましたが、現在では解消しており、他のライフラインも地震前と変わらない状況です。飲食店や宿泊施設をはじめ、ほぼ全ての施設が通常どおり営業を行っております。
これからの季節、ニセコエリアでは紅葉が山々を彩り、新米やジャガイモ等の秋の味覚が楽しめます。紅葉が散り、雪が降るとウインターシーズンの始まりです。パウダースノーが皆様をお迎えいたします。
私たちは、皆様のご来訪を心よりお待ちしております。
ニセコでお会いしましょう!

ニセコ観光圏協議会
ニセコ町長  片 山 健 也
倶知安町長  西 江 栄 二
蘭越町長  金   秀 行

We would like to express our heartfelt sympathy for all those affected by the recent earthquake that happened on September 6th.

We would also like to thank all those who expressed concern for Niseko, Kutchan, and Rankoshi in the aftermath of the earthquake. Thankfully, the Niseko Area has bounced back and power as well as other necessities have all been returned to normal. Our many restaurants and hotels have also returned to normal operation.

As always, the leaves are changing colors and beginning their autumnal show across the mountains.Niseko is also known for its bountiful harvest, which we hope you get to enjoy it for yourself.

And once the leaves have fallen, winter will soon follow - and with it comes a layer of Niseko's
famous powder snow!

So please, do come down to Niseko and experience everything is has to offer for yourself. We look forward to seeing you all.

Niseko Tourism Zone.

Niseko Town Mayor - Kenya Katayama
Kutchan Town Mayor - Eiji Nishie
Ranksohi Mayor - Hideyuki Kon

北海道知事からのメッセージ(2018年9月18日更新)

観光復興に向けた北海道知事からのメッセージが出されています。
詳細は、北海道庁ホームページよりご覧ください。

交通機関情報(2018年9月18日更新)

○鉄道・バス
北海道胆振東部地震及び台風21号による運休はありません。

○新千歳空港
通常通り開館しております。

○道路状況
札幌、小樽、千歳、長万部方面共にニセコエリアまでの主要国道に通行止めはありません。

※詳しくは各ホームページをご覧ください。